May

Okulumuz personeli Uğur ÇETİN'in veda yemeğinde bir araya gelindi. Mutlu ve huzurlu bir emeklilik hayatı dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende,çeşitli şiirler,müzik dinletisine,skeçlere,çeşitli yarışmalara ve gösterilere yer verildi. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Silifke İlçe Turnuvasına katılan, Matematik Öğretmenimiz Havva Dilruba Kıl Tezcan danışmanlığındaki okulumuz  öğrencilerinden Küre Oyunu 2.si Yusuf ASLAN'ı, Pentago Oyunu 2.si İbrahim AKDENİZ'i, Reversi Oyunu 3.sü Emin Yasir KAHRAMAN'ı ve okulumuzu turnuvada temsil eden bütün öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

Tosmurlu Ortaokulu Ögrencileri Prof.Dr. Aziz Sancar Bilim Merkezini ziyaret etti.

Mrt

Okulumuz eTwinning çalışmaları kapsamında Matematik öğretmenimiz Havva Dilruba KIL TEZCAN ve öğrencileri ile birlikte  " Çevremiz Geleceğimiz " projesi kapsamında Okul çevre temizliği ve Fidan dikimi etkinliği yapılmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü öğrencilerimizin hazırladığı programla kutlandı.