Tosmurlu Ortaokulu

Tosmurlu Mah. Köy Sok. No2 SİLİFKE/MERSİN
Vizyon
•Atatürk ilke ve inkılaplarını esas alırız. •Öğrenci, veli ve toplum beklentileri bizim için öncelikli ve önemlidir. •Öğrenciler bizim varlık nedenimizdir. •Öğrenci merkezli eğitimi esas alırız. •Eğitimde kaliteyi ön planda tutarız. •Herkesin eşit eğitim hizmetinden yararlanmasını sağlarız •Çevreyi koruyan ve güzelleştiren öğrenciler yetiştirmek için örnek çalışanlar olarak model oluştururuz. •Karar süreçlerine herkesin katılımını sağlarız •Değişimin ve sürekli gelişimin önemine inanırız. •Başarının takım çalışmasıyla yakalanacağına inanırız. •Sorgulayan, araştıran, bilimsel bilginin önemine inanan öğrencilerin başarılı olacağına inanırız.
Misyon
MİSYONUMUZ •Belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını, okulun ve çevrenin sunduğu imkanları da zorlayarak en etkili ve verimli şekilde uygulamak •Öğrenci yetenek , istek ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak •Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek •Öğrencilerin sosyal,kültürel,ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin ve öğretimin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.
Başarılar
STRATEJİK PLANIMIZ •Stratejik Amaç 1: Okul içi ve çevresindeki mekanlar düzenlenerek okuldaki yaşam ve eğitim-öğretim kalitesi artırılacaktır •Stratejik Amaç 2. Öğrenci başarıları arttırılacaktır. •Stratejik Amaç 3. Okul-veli işbirliği arttırılacaktır. •Stratejik Amaç 4: AB projelerine katılım için gerekli bilgi-kültür gelişimi sağlanacaktır. HEDEFİMİZ Liselere daha çok sayıda öğrenci gönderen, tüm bireylerinin mutlu, paylaşımcı ve tek yürek olduğu; öğretmen ve öğrencileriyle çevreye güzel örnek olan bir kurum olabilmek.
Göksu Koop Münübüsleri ile her saat başı.
Tosmurlu Mahallesi
2Km