Mrt

Okulumuzda "18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI" öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile coşkuyla kutlandı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirler okundu.

Mrt

Kendisini vatanına ve milletine adayan vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un kaleme aldığı ve bir ulusa 'korkmamayı' öğreten İstiklal Marşımızın kabulünü okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle kutladık.

Ekm

Okulumuzda afet farkındalık çalışması ve deprem tahliye tatbikatı yapıldı. Okulumuz öğrencileri ve personelinin katıldığı etkinlikte afetlerle ve deprem sırasında yapılabilecekler ile ilgili önemli bilgiler verildi.

Ock

Dönem sonu faliyeti;

Okulumuzda Öğretmen,öğrenci ve velilerimizin destekleri ile kermes düzenlendi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen kermes geliri Mehmetçik vakfına bağışlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenleniyor.

Okulumuzda düzenlemiş olduğumuz ekinlikler.

Kas

Aramızdan ayrılışının 85.yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında okulumuzda gerçekleştirildi. Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları gösterilerle büyük bir coşku ile kutlama yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim haftası okulumda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı.

Eyl

15 Temmuz "Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından kutlandı.

Nis

İlçemizde düzenlenen akıl ve zeka oyunları turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Efe Can TUKUR küre oyunu 1.si, Gamze YANIKTAŞ Kulami oyunu 2.si olmuştur.

İl Akıl ve Zeka oyunları turnuvasına katılmaya hak kazanan Efe Can TUKUR il 3. üncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Havva Dilruba KIL TEZCAN'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şarkılar, danslar, yarışmalar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı.

Mrt

5-21 Mart tarihleri arasında okulumuzda Tüketici Hakları Haftası kutlandı. Tüketiciyi ve tüketici haklarını koruma konuları üzerinde okul genelinde öğrencilere bilgi verildi, konu ile ilgili pano hazırlandı. Alınan bir üründen memnun kalınmaması durumunda nerelere ve nasıl başvurulacağı hakkında öğrenciler bilgilendirildi. Tüketici hattı Alo 175 tanıtıldı.

May

Okulumuz personeli Uğur ÇETİN'in veda yemeğinde bir araya gelindi. Mutlu ve huzurlu bir emeklilik hayatı dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende,çeşitli şiirler,müzik dinletisine,skeçlere,çeşitli yarışmalara ve gösterilere yer verildi. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Silifke İlçe Turnuvasına katılan, Matematik Öğretmenimiz Havva Dilruba Kıl Tezcan danışmanlığındaki okulumuz  öğrencilerinden Küre Oyunu 2.si Yusuf ASLAN'ı, Pentago Oyunu 2.si İbrahim AKDENİZ'i, Reversi Oyunu 3.sü Emin Yasir KAHRAMAN'ı ve okulumuzu turnuvada temsil eden bütün öğrencilerimizi kutluyoruz.